Sklep „DOBROCI”

Kupuj i pomagaj

Zamawiając dowolny produkt w naszym Sklepie „Dobroci” pomagasz! Cały dochód z działalności sklepu przeznaczony jest bowiem na realizację celów statutowych Stowarzyszenia im. Edmunda Bojanowskiego „Dobroć” a zatem na pomoc dzieciom, ubogim, starszym i chorym.

NA DOBRY POCZĄTEK!

Otwarcie Sklepu „Dobroci” to dla nas wielkie wydarzenie! Chcemy go świętować razem z Wami! Z tej okazji każdy may dla WAS:

• KUPON RABATOWY: #SklepDobroci o wartości -5%.
  • PROMOCJE na wybrane artykuły.
  •  PREZENTY przy zakupie powyżej 15 zł i 150 zł.
  •  WYSYŁKA GRATIS – opcja dostępna przy zakupie powyżej 250 zł

Promocja trwa do 6 grudnia 2020 r.

Publikacje

• WYCHOWANIE, EDUKACJA I ZABAWA Z DZIECKIEM;
  • SPUŚCIZNA BŁ. EDMUNDA BOJANOWSKIEGO;
  • MODLITWY, ROZWAŻANIA i inne.

Celem programu wychowania przedszkolnego według koncepcji pedagogicznej bł. Edmunda Bojanowskiego – czytamy we wstępie – jest integralne wychowanie i pełny rozwój dziecka, w odniesieniu do chrześcijańskiego systemu wartości oraz jego udostępnienie dla nauczycieli, dla których cele wychowania są zbieżne z niniejszym programem.

Program spełnia warunki ustalone przez Ministerstwo Edukacji Narodowej i może być dopuszczony do użytku w przedszkolach, oddziałach przedszkolnych w szkołach podstawowych i innych formach wychowania przedszkolnego.

Rękodzieło

• dekoracje domowe (flakony, pudełka itp.)
  • różańce
  • kartki okolicznościowe

Wazony na suche kwiaty

Wyświetlanie wszystkich wyników: 6

Szkatułki

Wyświetlanie wszystkich wyników: 6

Różności wiklinowe

Wyświetlanie wszystkich wyników: 2

Różańce plecione

Wyświetlanie wszystkich wyników: 4

sklep@stowarzyszeniedobroc.pl

ul. Krakowska 15, 39-200 Dębica

Reklamacje

Jeśli nie otrzymałeś/aś przesyłki, lub produkt dojechał nie tak jak powinien, lub był uszkodzony, a także jeśli masz jakikolwiek problem z przesyłką lub transakcją zapraszamy do kontaktu pod adresem mail: sklep@stowarzyszeniedobroc.pl. Z góry przepraszamy za ewentualne niedociągnięcia lub powody do reklamacji. Serdecznie pozdrawiamy! Zespół Stowarzyszenia im. Edmunda Bojanowskiego „Dobroć”.