Sklepik „DOBROCI”

Kupuj i pomagaj

Zamawiając dowolny produkt w naszym Sklepie „Dobroci” pomagasz! Cały dochód z działalności sklepu przeznaczony jest bowiem na realizację celów statutowych Stowarzyszenia im. Edmunda Bojanowskiego „Dobroć” a zatem na pomoc dzieciom, ubogim, starszym i chorym.

Publikacje

• WYCHOWANIE, EDUKACJA I ZABAWA Z DZIECKIEM;
  • SPUŚCIZNA BŁ. EDMUNDA BOJANOWSKIEGO;
  • MODLITWY, ROZWAŻANIA i inne.

Celem programu wychowania przedszkolnego według koncepcji pedagogicznej bł. Edmunda Bojanowskiego – czytamy we wstępie – jest integralne wychowanie i pełny rozwój dziecka, w odniesieniu do chrześcijańskiego systemu wartości oraz jego udostępnienie dla nauczycieli, dla których cele wychowania są zbieżne z niniejszym programem.

Program spełnia warunki ustalone przez Ministerstwo Edukacji Narodowej i może być dopuszczony do użytku w przedszkolach, oddziałach przedszkolnych w szkołach podstawowych i innych formach wychowania przedszkolnego.

Rękodzieło

• dekoracje domowe (flakony, pudełka itp.)
  • różańce
  • kartki okolicznościowe

Szkatułki

Nie znaleziono żadnych wyników

Nie znaleziono szukanej strony. Proszę spróbować innej definicji wyszukiwania lub zlokalizować wpis przy użyciu nawigacji powyżej.

Różności wiklinowe

Różańce plecione

sklep@stowarzyszeniedobroc.pl

ul. Krakowska 15, 39-200 Dębica

Reklamacje

Jeśli nie otrzymałeś/aś przesyłki, lub produkt dojechał nie tak jak powinien, lub był uszkodzony, a także jeśli masz jakikolwiek problem z przesyłką lub transakcją zapraszamy do kontaktu pod adresem mail: sklep@stowarzyszeniedobroc.pl. Z góry przepraszamy za ewentualne niedociągnięcia lub powody do reklamacji. Serdecznie pozdrawiamy! Zespół Stowarzyszenia im. Edmunda Bojanowskiego „Dobroć”.